1. Plata este posibilă:

1.1 Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Dacă ați ales metoda de plată  „Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile prin card bancar NU se percepe comision.

1.2 Numerar în sistem ramburs (achitare la livrare):

Plata se efectuează direct la Curier (dacă clientul a optat pentru livrare prin Curier) în momentul primirii / ridicării coletului aferent comenzii plasate de client.

2. Livrarea se efectuează:

2.1 prin Curier rapid direct la ușă (Fan Courier / Sameday / DPD), respectiv prin livrare către un Locker (FanBox / Easybox):

  • cu plata online prin card bancar: 16 RON (preț unic în cazul în care nu sunt km suplimentari);

  • numerar (achitare la livrare): 19 RON (preț unic în cazul în care nu sunt km suplimentari);

2.2 prin Poșta Română:

  • cu plata online prin card bancar: 13 RON (preț unic indiferent de nr. de kg);

2.3 GRATUIT direct la domiciliul dumneavoastră din Deva.